Dječija robna kuća Aksa vrijednim poklonima darovala bebe u porodilištima u Sarajevu i Istočnom Sarajevu

Utorak, 21.11.2017.

Predstavnici dječije robne kuće Aksa u ponedjeljak 20. novembra posjetili su Opću bolnicu "Abdulah Nakaš" u Sarajevu i svim bebama rođenim dan ranije darovali vrijedne poklone. Sedam dječaka i tri djevojčice dobilo je vrijednosni vaučer u iznosu od 80 konvertibilnih maraka za kupovinu u Aksi, i robni dio poklona koji su činili proizvodi za bebe. Iste poklone su dobila i dva dječaka rođena na odjeljenju ginekologije Bolnice u Istočnom Sarajevu. 

Povod za ovu donaciju bio je početak rada Aksa dječije robne kuće u Sarajevu koja se nalazi na Stupu u ulici Kurta Schorka 24a. Aksa je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i djecu u regionu i u svom asortimanu ima sve za mališane od rođenja do 12 godina.

 

 

 

 

 


Nazad
Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.