"BILJNE KAPI SREMUŠ" dostupne i na tržištu Bosne i Hercegovine
Utorak, 08.10.2013.

Kompanija Keprom postala je generalni uvoznik proizvoda "BILJNE KAPI SREMUŠ" za tržište Bosne i Hercegovine. Ovim jedinstvenim proizvodom na tržištu, koji proizvodi "Manufaktura Ljubisavljević" iz Jagodine, kompanija Keprom obogatila je svoju ponudu.

Proizvodi brendova PiC, Flufsan i Dr.Soft dostupni na tržištu Bosne i Hercegovine
Petak, 01.02.2013.

Posredstvom kompanije Keprom potrošačima na tržištu Bosne i Hercegovine dostupni su proizvodi dva svjetski poznata brenda, PiC i Flufsan, kao i maramice za odrasle Dr.Soft, prve privatne robne marke kompanije Keprom.

Keprom lansirao svoju robnu marku
Utorak, 26.10.2010.

Keprom je lansirao svoju robnu marku - Dr. Soft vlažne maramice, koje proizvodi preduzeće Markus Co. iz Valjeva.

Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.