Kompanija Keprom na simpozijumu farmaceuta Federacije BiH
Ponedjeljak, 18.11.2013.

U hotelu "Zenica" u Zenici, 16. i 17. novembra 2013. u organizaciji Farmaceutskog društva i Komore magistara farmacije Federacije Bosne i Hercegovine, održan je simpozijum pod nazivom Uloga farmaceuta u samomedikaciji. Među 30 izlagača, koliko ih je uzelo učešće u ovom stručnom skupu, našla se i kompanija Keprom.

Baby Planeta - Kepromov besplatni časopis za potrošače
Ponedjeljak, 25.10.2010.

Poznat kao kompanija koja konstantno uvodi nove ideje i inovacije u poslovanje, "Keprom" je početkom 2010. pokrenuo časopis "Baby Planeta" koji besplatno dijeli čitaocima. Ovime je "Keprom" postao jedna od rijetkih kompanija u regionu koji na ovaj način komunicira sa svojim potrošačima.

Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.