Još jedno međunarodno priznanje kompaniji Keprom

Ponedjeljak, 02.07.2012.

Na VII PiC Solution internacionalnoj konferenciji, održanoj krajem juna 2012. u mjestu Erba u Italiji, kompanija Keprom dobila je priznanje "Najbolji rezultati u pojedinačnoj PiC kategoriji". Naime, u konkurenciji od preko 70 distributera iz svih dijelova svijeta, kompanija Keprom je nagradu za kategoriju "Inhalatori" osvojila ostvarivši najveću prodaju u odnosu na broj stanovnika u toku 2011. godine kao i najveća dostignuća u aktivnostima unaprijeđenja prodaje.

U ime kompanije Keprom nagradu je primila Danica Paunović, Brend menadžer za brend PiC. Konferencija je bila idealna prilika za prezentovanje rezultata koje je tokom prethodne poslovne godine kompanija Keprom postigla u distribuciji PiC medicinskih sredstava na tržištu Republike Srbije. Keprom je predstavio dosadašnju i buduću strategiju razvoja brenda kao i aktivnosti i rezultate postignute na polju marketinga.

Ovo je drugo značajno priznanje kompaniji Keprom za distribuciju brenda PiC, jer je prošle godine proglašena za najboljeg među distributerima iz cijelog svijeta.



Nazad
Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.