Flufsan je brend italijanske kompanije Europrosan nastao 1996. godine.

Flufsan pelene za odrasle su namjenjene pacijentima koji pate od srednjeg ili težeg oblika inkontinencije, pružaju sigurnost, komfor i nepropustljivost, redukuju neprijatne mirise, štite od ojeda i iritacije kože. 
Pored pelena za odrasle i pull on pelena - gaćica, u ponudi su i Flufsan ulošci za laku inkontinenciju kod žena, higijenske gaćice, nepropustljivi podmetači za krevet za odrasle i bebe, kao i podmetači namjenjeni kućnim ljubimcima.
Flufsan pelene su dostupne u 3 modela: dnevne u veličinama S, M i L, noćne u veličinama M i L i pull on pelene gaćice u veličinama M i L.
Ulošci za laku inkontinenciju kod žena postoje u 3 modela: Normal, Extra i Super. 
Higijenske gaćice su dostupne u 4 veličine; S, M, L i XL.
Podmetači za odrasle su dostupni u 3 veličine: 60x60cm, 60x90cm i 90x180cm, a bebi podmetači u dvije: 60x60cm i 60x90cm. 
Podmetači za kućne ljubimce su dimenzija 60x90cm.
Flufsan proizvodi mogu se pronaći u apotekama širom zemlje.

 
Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.