Kompanija Keprom poznata je po najširoj ponudi proizvoda za bebe i malu djecu na jednom mjestu. Ovaj imidž izgradila je dugogodišnjom brigom da što potpunije zadovolji sve potrebe roditelja, prije svega onih koji imaju ili očekuju bebu.


Na tržištu Bosne i Hercegovine počeli smo sa distribucijom proizvoda brenda NIP poznate njemačke kompanije Nürnberg Gummi Baby artikel GmbH & Co.

 

Upravo za distribuciju proizvoda iz portfolia brenda NIP, kompanija "Keprom" osvojila je nagradu za najboljeg distributera 2011. godine.

 

 

Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.