Kompanija Keprom distributer godine za brend NIP
Srijeda, 21.09.2011.

Kompanija "Keprom" osvojila je nagradu za distributera godine proizvoda iz portfolia brenda NIP, poznate njemačke kompanije Nürnberg Gummi Baby artikel GmbH & Co.

Kompanija Keprom distributer godine u svijetu za brend PiC
Utorak, 12.07.2011.

Kompanija Keprom osvojila je nagradu za distributera godine proizvoda iz portfolia brenda PiC renomirane italijanske kompanije Artsana. 

Keprom osvojio drugu nagradu na izboru ProBiznis Lider 2010.
Petak, 17.12.2010.

ProCredit banka organizovala je 2010. godine, peti put za redom, izbor za ProBiznis Lidere, odnosno preduzeća i preduzetnike koji su u proteklih godinu dana ostvarili izuzetne poslovne rezultate, realizovali značajne investicije i inovacije, odgovorno poslovali i značajno doprinijeli razvoju ekonomije Srbije.



<< < 1 2 > >>
Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.