Vizija i misija


Misija

Biti pouzdan partner klijentima i dobavljačima na putu efikasnog izvršenja i zadovoljenja njihovih potreba.
Biti poželjan poslodavac zaposlenima, koje smatramo svojom glavnom pokretačkom snagom.
Kao društveno odgovorna kompanija, kroz svoje poslovanje doprinijeti napretku društvene zajednice čiji smo dio.


Vizija
Naša vizija je da budemo regionalni servis za pružanje naprednih usluga u distribuciji kvalitetnih proizvoda i da svojim saradnicima i potrošačima naših proizvoda postanemo dugoročan izbor.



Razvoj

Shvatajući razvoj kao imperativ opstanka na veoma zahtjevnom i dinamičnom tržištu, težićemo da svoje poslovanje usmjerimo ka ostvarenja slijedećih razvojnih ciljeva:

Superiorno pokrivanje postojećih i
otvaranje novih tržišta
Uz pomoć preko 200 zaposlenih želimo da postignemo maksimalno pokrivanje svih prodajnih kanala i objekata i da sarađujemo sa svima, od velikih trgovačkih lanaca, preko veleprodaja, do apotekama i parfimerija.
Želimo da kvalitetnim proizvodima i uslugama osvojimo tržišta zemalja regiona, što smo i započeli otvaranjem kancelarije u Sarajevu, gdje je sjedište kompanije za Bosnu i Hercegovinu.


Proširenje asortimana
Kontinuirano proširenje asortimana uvoznih proizvoda jedan je od naših glavnih poslovnih zadataka.
Nastojaćemo da provjereno uspješne poslovne modele primjenimo i na djelatnosti u kojima smo do sada bili manje prisutni, maksimalno koristeći ljudske i materijalne resurse iz postojećeg poslovanja.
Iako je većina brendova koje Keprom uvozi i distribuira namjenjeno bebama i djeci, udio na tržištu medicinske opreme i kozmetičkih proizvoda je u stalnom porastu, pa ćemo težiti da u narednom periodu na tržište Srbije i Bosne i Hercegovine plasiramo nove i iznad svega kvalitetne proizvode iz ove dvije kategorije proizvoda.

Standardizacija poslovanja
Krajem novembra 2011. godine dobili smo sertifikat ISO 9001:2008, čime je potvrđeno da naš sistem upravljanja kvalitetom ispunjava najviše međunarodne standarde.
Uspješno smo ispunili sve zahtjevane kriterijume za dobijanje sertifikata ISO 9001:2008 koji se odnosi na aktivnosti  iz slijedećeg djelokruga poslova: veletrgovina dječje opreme, ženske kozmetike i pomoćnih medicinskih sredstava. 



 

Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.