Od veleprodaje do distribucije od povjerenja
 

Kompanija Keprom svoje poslovanje započela je 1994. godine kao maloprodaja proizvoda za bebe i malu djecu, da bi od 2001. godine djelokrug poslova proširila na uvoz i distribuciju.

Početkom 2005. Keprom pokreće sestrinsku firmu "Aksa d.o.o" koja je danas moderan trgovinski lanac sa najširom ponudom proizvoda za bebe i djecu koji raspolaže sa dvanaest velikih trgovinskih objekata sa preko 10000m² prodajnog prostora u većim gradovima u Srbiji.

Iz pozicije jedne od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i djecu u Srbiji, 2011. godine Keprom svoje poslovanje širi na region otvaranjem kancelarije u Istočnom Sarajevu, gdje je sjedište kompanije za Bosnu i Hercegovinu. 

U svojoj veleprodajnoj ponudi Keprom ima više desetina  brendova koji samostalno uvozi i brendova za koje je poddistributer sa preko 3000 artikala. Distribuciju za tržište Bosne i Hercegovine Keprom počinje sa brendovima iz medicinske divizije za koje posjeduje potrebne dozvole, kao i brendovima iz kategorije proizvoda za bebe i djecu atraktivnim za ovo tržište.

Nastojaćemo da na ovom novom tržištu zadovoljimo potrebe naših klijenata i dobavljača kvalitetnim proizvodima i uslugama koristeći dvije decenije dugo poslovno iskustvo, kao i snagu i znanje svojih zaposlenih kojih je 380, uključujući i zaposlene u Aksi i K-Pharmi.


Srijeda, 03.01.2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte. 

Četvrtak, 14.12.2017.

U srijedu 13. decembra u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, kompanija Keprom je pod pokroviteljstvom Klinike za dječije bolesti UKC Republike Srpske i Udruženja pedijatara Republike Srpske donirala deset Air family inhalatora proizvođača PiC solution. Inhalatore su dobili Domovi zdravlja u slijedećim gradovima: Laktaši, Pale, Srbac, Kozarska Dubica, Čelinac, Šipovo, Višegrad, Omarska, Ugljevik i Modriča.