Od veleprodaje do distribucije od povjerenja


Kompanija Keprom svoje poslovanje započela je 1994. godine kao maloprodaja proizvoda za bebe i malu djecu, da bi od 2001. godine djelokrug poslova proširila na uvoz i distribuciju.

Početkom 2005. Keprom pokreće sestrinsku firmu "Aksa d.o.o" koja je danas moderan trgovinski lanac sa najširom ponudom proizvoda za bebe i djecu koji raspolaže sa deset velikih trgovinskih objekata sa preko 10000m² prodajnog prostora u većim gradovima u Srbiji.

Iz pozicije jedne od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i djecu u Srbiji, 2011. godine Keprom svoje poslovanje širi na region otvaranjem kancelarije u Istočnom Sarajevu, gdje je sjedište kompanije za Bosnu i Hercegovinu.


više

Utorak, 21.11.2017.

Povodom otvaranja radnje u Sarajevu, dječija robna kuća Aksa vrijednim poklonima darovala je bebe u porodilištima u Sarajevu i Istočnom Sarajevu. 

Ponedjeljak, 11.09.2017.

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dječijih radnji iz Srbije i članica Keprom grupe, u subotu 9. septembra otvorila je maloprodajni objekat u Sarajevu, na Stupu kod TC Bingo. To je, uz već otvorenu radnju u Banjaluci, druga Aksa u Bosni i Hercegovini, a ukupno četrnaesta u Aksa maloprodajnom lancu.