Od veleprodaje do distribucije od povjerenja


Kompanija Keprom svoje poslovanje započela je 1994. godine kao maloprodaja proizvoda za bebe i malu djecu, da bi od 2001. godine djelokrug poslova proširila na uvoz i distribuciju.

Početkom 2005. Keprom pokreće sestrinsku firmu "Aksa d.o.o" koja je danas moderan trgovinski lanac sa najširom ponudom proizvoda za bebe i djecu koji raspolaže sa deset velikih trgovinskih objekata sa preko 10000m² prodajnog prostora u većim gradovima u Srbiji.

Iz pozicije jedne od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i djecu u Srbiji, 2011. godine Keprom svoje poslovanje širi na region otvaranjem kancelarije u Istočnom Sarajevu, gdje je sjedište kompanije za Bosnu i Hercegovinu.


više

Petak, 29.11.2013.

Kompanija Keprom je tokom novembra u  pedijatrijskim odjelima pri domovima zdravlja Bosne i Hercegovine donirala  inhalatore Mr Pingui. Ova akcija se nastavlja i tokom decembra, pri čemu će biti pokriveno ukupno 50 pedijatrijskih odjela širom Bosne i Hercegovine.

Ponedjeljak, 18.11.2013.

U hotelu "Zenica" u Zenici, 16. i 17. novembra 2013. u organizaciji Farmaceutskog društva i Komore magistara farmacije Federacije Bosne i Hercegovine, održan je simpozijum pod nazivom Uloga farmaceuta u samomedikaciji. Među 30 izlagača, koliko ih je uzelo učešće u ovom stručnom skupu, našla se i kompanija Keprom.